Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

BS-Repair | uitrusting servicewagen

realisatie, bs repair, bedrijfswageninrichting, arcxis

Uitrusting servicewagen

Zeer compleet uitgeruste servicewagen, voorzien van ons Winton -Energie System met een capaciteit van 7,5 Kva 230V - 400 V en een compressor van 2500 Ltr/Min. Deze Mercedes Sprinter 519 met een totaalgewicht van 5 Ton, is voorzien van de modernste apparatuur voor herstellingen en onderhoud van kranen, bulldozers, landbouwmachines en machines voor wegenwerken. Alles kan ter plaatse op de werf worden uitgevoerd. Speciale aandacht is er besteed aan de veiligheid en vooral aan de signalisatie, zowel de specifieke Battenburg-striping.

De signalisatieverlichting werd op maat van de klant uitgevoerd, dit wil zeggen dat er specifieke elementen zijn verwerkt in de lichtbalken die op de dakconstructie gemonteerd werden.

Het ganse systeem word aangestuurd door een elektronische module die vanop het dashboard bedient word.

In de laadruimte werd een op maat gemaakte inox tank geplaatst met 5 compartimenten, en een olie-verdeelsysteem met vatpompen, slangoprollers en olie afgiftepistolen voor diverse verschillende oliën. Een olie-uitzuigpomp trekt de carters van de machines leeg en stokeerd die afvalolie in het afvaloliecompartiment. Met dezelfde pomp kan het afvalcompartiment geledigd worden bij thuiskomst.

Achteraan werd een Penny kraan geplaatst met een hefvermogen van 250 Kg om zware te repareren onderdelen in de laadruimte of in de uitklapbare bankschroef te hijsen.

Een op maat gemaakte uitklapbare bankschroef voor zwaar gebruik werd hiervoor achteraan naast de kraan gemonteerd.

De aluminium inrichting is voorzien van diverse lades, uittrekbare koffers, sorteerbakjes, langgoed-bakken en open leggers.

Aan de passagierszijde werd een luifel geplaatst om in slecht weer toch nog droog te kunnen verder werken.

Meer weten? 

Deze afbeeldingen maken onderdeel uit van een reeds gerealiseerd project dat plaatsvond voor 2022.


Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?