Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

De voordelen van een aluminium bedrijfswageninrichtingAls vakman wil je voor je bedrijfswagen een degelijke, betrouwbare en doordachte inrichting, waarin je je werkmateriaal slim en makkelijk kan opbergen. Een systeem in aluminium biedt hiervoor diverse voordelen, zoals weinig gewicht, lange levensduur en lage kosten. En daardoor is aluminium ook een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

1: laag gewicht, winst in laadvermogen en verbruik

Een bedrijfswageninrichting in aluminium weegt ongeveer 40% lichter dan de stalen variant. Een inrichting van Aluca, waar Arcxis mee werkt, zelfs ruim 50%. Dat levert forse winst in laadvermogen op. Belangrijk voor wie dagelijks voor klanten onderweg is. Het lage gewicht zorgt bovendien voor lagere brandstofkosten en minder slijtage aan je voertuig. Kortom, alleen maar pluspunten.

2: lang leve de lange levensduur!

Een aluminium inrichting van je bedrijfswagen heeft een lange levensduur. Dankzij de hoge kwaliteit van de inrichtingen van Aluca, waar Arcxis op vertrouwt, beleef je vele jaren mobiel werkplezier. Meestal kan je de inrichting, na de afschrijving van je voertuig, laten overplaatsen in je volgende bedrijfswagen. En zelfs in de wagen daarna. Je kan je investering dus spreiden over de levensduur van twee of drie wagens! Aluca geeft 8 jaar daarom garantie op al zijn inrichtingen, ook als die worden geïnstalleerd in je tweede of zelfs derde wagen.

3: duurzaam en milieuvriendelijk

Aluminium wordt vandaag grotendeels milieuvriendelijk gewonnen, én het is recycleerbaar. In combinatie met de lange levensduur van een aluminium bedrijfswageninrichting, de lage brandstofkosten én de beperkte slijtage aan je wagen, kies je zo dus voor een op en top duurzame en milieuvriendelijke oplossing!

Wil je een aluminium bedrijfswageninrichting, waarmee je geld bespaart en investeert in een duurzaam milieu?

Contacteer ons!

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?