Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Arcxis is voortaan servicepartner van bott'bott' is een klinkende naam in de wereld van de bedrijfswageninrichting. Daarom kondigen we bij Arcxis ook met trots aan dat we voortaan servicepartner zijn van bott! Ontdek hier alles over de kersverse samenwerking. 

Flexibel en efficiënt: 'bott vario3 van racking system - 2021'

Wie is bott? 

Bott staat wereldwijd bekend als een toonaangevende leverancier van bedrijfswageninrichting en werkplaatssystemen. Het bedrijf levert op maat gemaakte oplossingen voor bedrijfswagens. Dat maatwerk is ook nodig, want ieder bedrijf werkt op een andere manier. 

Ook Arcxis zorgt voor oplossingen die perfect zijn afgestemd op de noden van je bedrijf. Van elektrische voorzieningen en hydraulische en pneumatische toepassingen tot verwarming van de laadruimte en koelboxen: Arcxis en bott leveren het maatwerk dat jouw bedrijf nodig heeft!Bedrijfswageninrichting op maat 

Zowel Arcxis als bott gaan verder dan klassieke bedrijfswageninrichting met leggers, lades en sorteerbakjes. Samen met jouw bedrijf zoeken we steeds de meest gepaste oplossing. We plannen samen de individuele uitrusting van jouw voertuig. Op die manier verbeter je de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van je mobiele werkomgeving.

Lichte uitrusting 

Met extra lichte en slimme constructies uit aluminium zorgen Arcxis en bott ervoor dat je voertuig tot 50% lichter is dan een stalen constructie. Zo bespaar je als bedrijf niet enkel op brandstofkosten, maar heb je ook een positieve impact op het milieu. Daarnaast zorgt een goed geplande aluminiumconstructie voor extra laadvermogen en een kortere remafstand. 

Laat je bedrijfswagen op maat inrichten bij Arcxis

Bij Arcxis hebben we ruim 35 jaar ervaring in de autosector. Ieder bedrijf heeft andere noden, dat weten we bij Arcxis. Daarom zoeken we steeds samen met jou naar de perfecte maatoplossing voor jouw bedrijfswagen.

Meer info? Maak nu een afspraak

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?