Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

TSL Servicewagen | Onderhoud en herstelling van Trailers en zware aanhangwagens


Mobiele werkplaats voor onderhoud en herstelling van Trailers en aanhangwagens voor zwaar verkeer.Het voertuig is uitgerust met onze WINTON ondervloerinstallatie met generator en compressor, om hem te voorzien van 230v 400 V, 7,5 Kva en 1.250 Ltr/min perslucht op 12 Bar.

Voorzien van extra zware veiligheidssloten, de modernste computergestuurde verkeerssignalisatie op maat gemaakt volgens de wensen van de klant, die vanuit de cabine bedient kan worden. In de laadruimte zit een goed uitgekiende aluminium inrichting met legborden, lades uitneembare sorteerkoffers en een werkbank met bankschroef. Een op maat gemaakt sanitaire eenheid met waterreservoir en waterkraan met sensor. 

Extra LED binnenverlichting en ingefreesde airlinerails in de vloerplaat en tegen het dakgebinte.Een polyester opvangbak voor afvoer van gebruikte oliefilters en een reservoir met absorptiekorrels. In de schuifdeuropening bevinden zich de oprollers met slangen van 20 m voor perslucht, elektriciteit, gas voor de snijbrander en lasapparatuur.

Een 24 V aansluiting voor het testen van de verlichting van trailers en aanhangwagens die bedient kan worden door middel van een afstandbediening.

Wij wensen TSL een dikke proficiat en een behouden vaart.

Meer weten? 

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?