Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Heb jij al gehoord van het exclusieve Winton-systeem?Het Winton-systeem is een systeem dat onder de laadvloer gebouwd wordt, waardoor de volledige laadruimte vrij blijft. Dit biedt een enorm voordeel; met dit systeem kan je je laadruimte namelijk optimaal benutten.  

De installatie van het Winton-systeem

Het systeem met generator en compressor worden onder het voertuig ingebouwd. We halen de aandrijfas onder de auto uit en steken een aangepaste aandrijfas voor het systeem. De volledige laadruimte van het voertuig blijft te benutten, de chauffeur hoeft maar één hendel om te halen en heeft zowel luchtdruk, 12 Bar en 1.250 liter per minuut, als stroom, 230 V en 400 V in 10,5 Kva ter beschikking. 

Arcxis installeert het Winton-systeem in jouw bedrijfswagens

ARCXIS BVBA is gespecialiseerd in het bouwen en inrichten van servicewagens met een Winton ondervloersysteem, voorzien van een compressor met een capaciteit van 1.250 Liter/min op 12 Bar en een generator van 8 Kva.

Er is ook mogelijkheid om de unit te voorzien van een hydraulische pomp of waterpomp op hoge druk.

De enige voorwaarden om het Winton systeem te kunnen onderbouwen, zijn een handgeschakelde en achterwiel aangedreven voertuig.

Meer weten? 

Contacteer ons voor meer informatie

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?