Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Dé ultieme bedrijfswageninrichting checklistDe inrichting van je bedrijfswagen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de functionaliteit ervan. Om ervoor te zorgen dat jij perfect weet welke bedrijfswageninrichting geschikt is voor jouw bedrijfswagens, hebben wij dit ebook opgesteld. 

In het ebook krijg je: 

  • Een overzicht van de verschillende mogelijkheden bij de inrichting van een bedrijfswagen
  • De voordelen van een goede bedrijfswageninrichting
  • Inzicht in waar je op moet letten bij de keuze van bedrijfswageninrichting

DOWNLOAD DE CHECKLIST

Voor wie is deze checklist bedoeld? 

Elke professional heeft baat bij een bedrijfsvoertuig – zoals een bestelwagen, maar ook een pick-up of personenwagen is mogelijk – met een doordacht opbergsysteem.

Koeriers en bouwfirma’s bijvoorbeeld, maar zeker en vast ook installateurs, schrijnwerkers en andere service- of onderhoudsgerichte bedrijven. Zij hebben immers regelmatig kleine onderdelen zoals schroeven of leidingen nodig en moe­ten dus steeds het overzicht van hun beschikbare materiaal kunnen bewaren. Zo kunnen ze een extra bezoek aan de klant voorkomen en doet hun wagen dienst als magazijn.

Maar ARCXIS gaat nog veel verder.

Vaak maken we constructies op maat, specifiek voor doelstellingen die de klant voor ogen heeft. Dit heeft geleid tot een internationaal cliënteel. Zo hebben we een klant uit Zweden die een systeem ontwikkeld heeft on rioleringsbuizen te reinigen en te voorzien van een harslaag, waardoor oude of defecte buizen worden behandeld met een hars en er een nieuwe buis in buis wordt gecreëerd zonder breek of kapwerk. Specifieke mobiele banden centrales voor depannage onderweg worden door ARCXIS van een exclusief energiesysteem met 1.250 Lrt perslucht op 12Bar en een generator van 8 Kva voorzien. Met dit systeem worden de depannagewagens van de meeste grote bandencentrales in België uitgerust, en voorzien van een uitgebreide signalisatie verlichting om veilig op de openbare weg te kunnen opereren. 

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?