Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Waarop moet je letten bij het efficiënt inrichten van jouw mobiele werkplaats?
Dankzij een goede bedrijfswageninrichting kan je tot wel tien keer sneller werken dan wanneer alles rondslingert in je voertuig en je telkens weer je gereedschap moet zoeken. Maar waarop moet je letten om je mobiele werkplaats zo efficiënt en goed mogelijk in te richten? We geven enkele nuttige tips en ideeën.

1) Investeer op lange termijn

De inrichting van je bedrijfswagen moet lange tijd meegaan. Investeer daarom in duurzame systemen en materialen. Bij Arcxis installeren we een inrichting van Flexmo, die in Duitsland wordt gemaakt. Meestal kan je die inrichting, na de afschrijving van je voertuig, laten overplaatsen in je volgende bedrijfswagen. En zelfs in de wagen daarna. Je kan je investering dus spreiden over de levensduur van twee of drie wagens! 

2) Investeer in professioneel comfort

Als professional op de baan heb je nood aan gestructureerde en makkelijke opbergsystemen. Zoek uit waar jouw gereedschap en materiaal het best in past en waarmee jij (veel) tijd bespaart. Win hiervoor advies in bij een specialist, zoals Arcxis. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring, in de meest diverse sectoren. Wellicht hebben we al één of meerdere van je sectorgenoten geholpen!

3) Investeer in veiligheid

De veiligheid van je bedrijfswageninrichting is van levensbelang, letterlijk! Bij een ongeval aan ongeveer 50 km per uur wordt je lading namelijk al blootgesteld aan krachten tot 30G. Dat is 30 keer het gewicht van de inrichting en lading samen! De gevolgen kunnen echt verschrikkelijk zijn. Werk daarom zeker samen met een ervaren specialist, die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Bij Arcxis kan je op dat vlak op beide oren slapen!

Ben je op zoek naar een efficiënte, duurzame en veilige bedrijfswageninrichting?

Neem contact op met Arcxis Bedrijfswageninrichting

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?