Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Drie redenen om voor een bedrijfswageninrichting op maat te kiezen

Bedrijfswageninrichting op maat
Bedrijfswageninrichting op maat

Wie kiest voor een bedrijfswageninrichting op maat, werkt sneller, efficiënter en veiliger. Bovendien gun je jezelf veel meer comfort, wat opnieuw een stevige bonus in efficiëntie en veiligheid oplevert! Kortom, drie top-redenen om voor maatwerk te kiezen.

1) Werk sneller en efficiënter

Efficiëntie op de werkvloer start meestal al in je bedrijfswagen. Want hoe sneller jij en je collega’s je spullen vinden en daarna weer ordelijk kunnen opbergen, hoe sneller je je opdrachten kan uitvoeren. Jawel, ‘time is money’, ook in jouw bedrijf (én bedrijfswagen)!

Als je bedrijfsvoertuig(en) op maat voor jou wordt/worden ingericht, is die tijds- en efficiëntiewinst uiteraard (veel) groter dan bij een standaardinrichting. Een timmerman of loodgieter heeft namelijk heel andere inrichtingsnoden dan een keukeninstallateur of fietsenhersteller. De ene heeft veel handige kleine opbergvakken nodig, de andere wil vooral grote onderdelen makkelijk en veilig vervoeren en nog een andere laat misschien een werkbank in zijn wagen installeren.

Bij Arcxis bekijken we met jou wat je nodig hebt en hoe we je wagen zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

2) Investeer in veiligheid

Bij een ongeval of botsing kunnen losliggende of -hangende gereedschappen echt levensgevaarlijk zijn. Een hamer of slijpschijf die met hoge snelheid naar voor vliegt: de gevolgen kunnen catastrofaal zijn! Bescherm je medewerkers en/of jezelf daarom met een veilige, degelijke bedrijfswageninrichting op maat. In een productiehal en op een bouwwerf moeten werknemers rekening houden met veiligheidsvoorschriften, in een bedrijfswagen is veiligheid uiteraard even belangrijk!

Veiligheid staat bij Arcxis centraal als we je bedrijfswagen inrichten! 

3) Zorg voor comfort

Werken is niet altijd plezierig, de reis er naartoe evenmin. Files, regenweer, slechte onderhouden wegen,...: het zorgt soms voor stress. Zorg daarom voor comfort in je bedrijfswagen, onder meer dankzij een uitgekiende inrichting. Dat is aangenaam onderweg én als je je job moet uitoefenen. Als je meteen weet waar je gereedschap ligt en daarna weer opgeborgen moet worden, beleef je fijne werkdagen.

Een comfortabele bedrijfswageninrichting, ook daar tekenen we voor bij Arcxis!

Ben je op zoek naar een efficiënte, veilige en comfortabele bedrijfswageninrichting op maat?

Neem contact op met Arcxis Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting op maat
Bedrijfswageninrichting op maat

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?