Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

ARCXIS gaat veel verder voor je bedrijfswageninrichtingBedrijfswageninrichting is vrijwel altijd maatwerk. Geen enkel bedrijf is helemaal georganiseerd zoals een ander. En geen enkele gebruiker van een bedrijfswagen werkt helemaal zoals een andere. Daar speelt ARCXIS op in. “Bij ons blijft het niet bij de klassieke inrichtingen met leggers, lades en sorteerbakjes”, beklemtoont Luc Stevens, zaakvoerder van ARCXIS. “Ook constructies in staal, aluminium en inox maken wij op maat, aansluitend of in samenhang met klassieke inrichtingen.”

ARCXIS ontwikkelt je inrichting volgens jouw behoeften, volledig op maat. “Dat gaat van elektrische voorzieningen tot hydraulische en pneumatische toepassingen, verwarming van de laadruimte, isolatiepakketten en VEBABOX koelboxen”, vertelt Luc Stevens. “ARCXIS is als enige in Europa verdeler van het WINTON systeem dat 'ondervloers' de bestel- of vrachtwagen voorziet van een compressor en een generator met 1.250 liter perslucht per minuut en een generator van 8 kVA 230V en 400V. Stroomvoorzieningen met generatoren tot 60 kVA kunnen op de PTO van een vrachtwagen gemonteerd worden, hiervoor werken we samen met het Duitse KWG.”Hydraulische DHOLLANDIA laadliften

Ook uitschuifbare sledes, zowel in standaard als op maat gemaakt met uitschuifbare werkbanken en specifieke inrichtingen voor bijvoorbeeld hoefsmeden, zijn mogelijk. “We zorgen eveneens voor de complete opbouw van laadbakken met hydraulische DHOLLANDIA laadliften en ombouwingen naar lichte vracht”, geeft Luc Stevens nog mee.

Ook belangrijk: ARCXIS is een COP gecertificeerd bedrijf.

Wil jij een efficiënte, duurzame en veilige bedrijfswageninrichting op maat?

Neem contact op met Arcxis Bedrijfswageninrichting

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?