Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Heb jij een nieuwe auto ter beschikking die je wil laten inrichten?Arcxis helpt je om jouw wagen om te toveren tot dé ultieme werkplaats!

Bij Arcxis zijn we experts op vlak van bedrijfswageninrichting, we bieden een totaaloplossing voor al je voertuigaanpassingen. Je kan bij ons terecht voor zowel de belettering, de inrichting als de elektrische installatie van je bedrijfswagen en dat helemaal gericht op wat jij écht nodig hebt. We hebben jarenlange ervaring en weten dus als geen ander wat jij nodig hebt.

Arcxis staat bekend om zijn uitgebreide inrichtingen voor specifieke doeleinden. Op maat uitgewerkte installaties met voorzieningen van elektriciteit 230 / 400 Volt, persluchtvoorzieningen en gereedschappen die onder het voertuig worden ingebouwd. Op maat gemaakte olietanks en olie-uitzuiginstallaties voor onderhoud van werfvoertuigen en machines. Bij Arcxis denken we mee met de klant, samen komen we tot een geslaagde oplossing, ook voor jouw idee.

Goede vakmannen weten hoe belangrijk een optimale bedrijfswageninrichting is. Een ordelijke, overzichtelijke en nette camionette zorgt ervoor dat jij je werkt vlot en professioneel kan uitvoeren. 

Arcxis werkt enkel met hoogwaardige materialen, die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. We kiezen zorgvuldig onze toeleveranciers want kwaliteit, service en continuïteit dragen we hoog in het vaandel.

Servicepartner Bott

Één van die toeleveranciers is bott, een toonaangevend bedrijf op vlak van bedrijfswageninrichting en werkplaatssystemen. Ze leveren op maat gemaakte oplossingen voor bedrijfswagens. 

Meer over deze samenwerking lees je hier.


Wil jij een bedrijfswageninrichting op maat gemaakt?

Wij zoeken samen met jou naar de perfecte oplossing. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

CONTACTEER ONS

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?