Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

VOGT Lans

VOGT Lans

Maak voorzichtig los met de snelheid van het geluid

De VOGT-lans blaast met 3,5 kubieke meter per minuut tot tweeënhalf keer de geluidssnelheid. De speciaal gewervelde straal beschadigt wortels of leidingen niet. De "air pick" vereenvoudigt het handmatig graven enorm en roert zelfs samengeperst grind als boter.

De lans creëert een zoeksleuf en legt de gas-, elektriciteits- of waterleidingen bloot, zelfs op gecompliceerde kruispunten. Het reinigt buisuiteinden en aansluitdraden tot diep in de poriën, maakt open aangedreven leidingen leeg. Als de lucht uit de grond ontsnapt, zet het het capillair uit. Dit voert wateroverlast af, bevordert de wortelgroei en bodemorganismen. De zachte lucht is zacht voor de planten en laat de haarwortels intact. De VOGT-lans reinigt effectief droge stenen muren, gevels en dakoppervlakken en verwijdert loszittend voegmiddel.

Een hele reeks nuttige toevoegingen helpen in moeilijke gevallen: een korte, een flexibele en een gebogen straalpijp bereikt de laatste hoek, verlengpijpen diepe gebieden. Op deze manier kunnen uitgravingen worden losgemaakt en geanalyseerd zonder stutten. Gevels kunnen zonder steiger met een lange lans gereinigd worden. Het zandstraalopzetstuk verwijdert graffiti, bitumen en verf. Een straalpijp met een gereduceerde uitlaat zorgt ervoor dat de VOGT-lans kan worden gebruikt met compressoren vanaf 2,35 m³ / min.

VOGT Lans VL 3,5 S
met geïsoleerde GFK lans voor veel voorkomende toepassingen 

VOGT Lans VL 3,5
met standaard RVS spuitlans voor gebruik in spanningsgeregelde ruimtes

VOGT Lans VL 3,5 K
mat korte lans voor gebruik in krappe ruimtes

Optimale Bedrijfswageninrichting = Efficiëntie + Tijdswinst

Ontdek Meer

Ontdek meer producten

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?