Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

On the road energievoorzieningen voor stroom en perslucht.Dankzij de innovatieve combinatie van de Vogt persluchtgereedschappen en het Winton-systeem heb je alles voorhanden om ter plaatse te voorzien van stroom en perslucht. Dit kan namelijk ingebouwd worden in jouw bedrijfswagen, zodat je niet meer moet sleuren met extra voorzieningen. 

Persluchtgereedschappen van Vogt

De persluchtgereedschappen van Vogt zijn van een uitstekende Duitse kwaliteit en kunnen ingezet worden. Het Winton-systeem kan op de bestelwagen gemonteerd worden, hierdoor is dit zeer interessant op bouwwerven waar geen stroomvoorziening is. Het systeem levert namelijk een behoorlijke hoeveelheid stroom: 8 KVA, 230V en 400V en 1.250 Ltr perslucht op 12 Bar.

Er is ook een systeem voorhanden om gronden te beluchten of grond rond bomen los te maken voor verplantingen, hiermee worden de wortels van de bomen niet beschadigd. 

Meer weten over de persluchtgereedschappen van Vogt? Klik hier voor meer informatie.

Persluchtgereedschappen in combinatie met het Winton-systeem

Het Winton-systeem is een systeem dat onder de laadvloer gebouwd wordt, waardoor de volledige laadruimte vrij blijft. Dit biedt een enorm voordeel; met dit systeem kan je je laadruimte namelijk optimaal benutten. 

De Vogt Luchtinjector kan geïnstalleerd worden met het Winton-systeem. Dankzij deze combinatie moet je tijdens de werken geen externe gereedschappen voorzien. 

Meer weten? 

Contacteer ons voor meer informatie

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?