Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Bott en Arcxis

bott en Arcxis: garantie voor kwaliteit, service en innovatie

50% lichter dan stalen constructie

Sinds januari 2022 is Arcxis een servicepartner van bott, een toonaangevende leverancier van bedrijfswageninrichting. Als servicepartner helpen wij jouw bedrijf verder met het adviseren, plannen, inrichten en monteren van bedrijfswagens. Arcxis en bott staan altijd garant voor kwaliteit, service en innovatie.

Bedrijfswageninrichtingen op maat

​​​​​​​Elk bedrijf is anders, dat weten we bij bott en Arcxis maar al te goed. Een bedrijfsvoertuig voor een glaswerker vraagt bijvoorbeeld een geheel andere oplossing dan een voertuig van een elektricien of dakwerker. Daarom zoeken wij als servicepartner steeds samen met jou de gepaste maatoplossing voor jouw bedrijf.

Met extra lichte en slimme constructies uit aluminium zorgen bott en Arcxis ervoor dat je voertuig tot 50% lichter is dan een stalen constructie. Zo bespaar je op brandstofkosten en heb je tegelijkertijd een positieve impact op het milieu.

Veiligheid

Zowel Arcxis als bott dragen veiligheid hoog in het vaandel. Wanneer een inrichting niet correct gemonteerd is, kan dat veiligheidsrisico's met zich meebrengen. Het is dan ook belangrijk dat de lading goed vast zit in geval van een aanrijding. Op die manier dragen we als constructeur ook een stuk van de verantwoordelijkheid van het beladen van je voertuig.

Wil je je bedrijfswagen op maat laten uitrusten met bedrijfswageninrichting van bott?

Ontdek meer producten

Optimale Bedrijfswageninrichting = Efficiëntie + Tijdswinst

Ontdek Meer

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?