Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

Inbouw / inrichting

Inbouw / inrichting

kasten- en ladensystemen, koelcellen, kooien, versteviging, laadvloeren, ...

Voor de verticale laden-en kastwanden gebruiken we het modulair systeem van Flexmo dat bestaat uit losse componenten, die op allerlei manieren worden samengevoegd tot één totaalinrichting. Daarbij is ons uitgangspunt, dat het systeem met één hand te bedienen moet zijn. Voordelen van het modulaire systeem zijn : makkelijk om te bouwen naar andere bedrijfswagens, eenvoudig en seriematig te produceren. Daarom zijn wij zeer concurrerend op de markt

Voor een lichtgewicht aluminium oplossing hebben wij Aluca. Door het verminderd gewicht heb je een lager brandstofverbruik en minder slijtage aan het voertuig. Een garantieperiode van 5 jaar zorgt ervoor dat de inrichting vaak nog omgebouwd kan worden naar een ander voertuig binnen de garantieperiode.

Aluminium is extreem duurzaam, resistent tegen roest, recycleerbaar en heeft een minimaal gewicht.

Voor een horizontale oplossing gebruikt Arcxis het ondervloerladesysteem van Flexmo of Aluca. Zo kunt u uw laadvolume van uw voertuig optimaal benutten en houdt u toch het overzicht op de complete inhoud. Bij traditionele verticale inrichtingen heb je alleen twee zijwanden om zaken op te bergen. Als u tijdelijk of structureel extra goederen moet vervoeren, kan dit alleen in het middenpad, hierdoor wordt de doorgang en een deel van de lading aan de zijkant geblokkeerd. Het systeem van Beks wordt, in tegenstelling tot andere systemen, horizontaal in de bedrijfswagen geplaatst. 

Hierdoor is de gehele laadvloer toegankelijk. Doordat de laden naar buiten schuiven, heeft u altijd een perfect overzicht op de totale inhoud.

Wil je snel en eenvoudig je bestelwagen ombouwen tot een koelwagen, dan hebben we voor jou de oplossingen van Vebabox. Dit is een koelbox welke de complete laadruimte van een bedrijfsvoertuig bezet. De koelbox is uitgerust met een laagspannings-koelsysteem (12/24VDC): Een stekkerklare grote koelbox die op de boordspanning van de auto werkt. In tegenstelling tot de bekende koelwagen, worden er dus geen aanpassingen aan het voertuig gemaakt met als voordeel dat het voertuig een hogere inruilwaarde. Verder kan de VebaBox worden aangesloten op 230VAC netspanning (voor bijvoorbeeld nachtkoeling). De krachtige koelmotoren (meervoudige aggregaten) zorgen voor een probleemloze koeling, ook bij hogere omgevingstemperaturen (+40°C tot +50°C, afhankelijk van model).

Ontdek meer producten

Optimale Bedrijfswageninrichting = Efficiëntie + Tijdswinst

Ontdek Meer

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?