Bedrijfswagen op maat inrichten? Bel +32 16 77 09 66 | info@arcxis.be

3 redenen om nu werk te maken van jouw bestelwageninrichtingElke professional heeft baat bij een bedrijfsvoertuig - zoals een bestelwagen, een pick-up of personenwagen - met een doordachte bedrijfswageninrichting. 

1. Tijdsbesparend 

Met een goede bedrijfswageninrichting kan je maar liefst 10x sneller werken dan wanneer je alles laat rondslingeren in je bestelwagen. Een tijdswinst die ervoor zorgt dat jij meer gedaan krijgt in een dag, wat ongetwijfeld ook zal zorgen voor meer inkomsten voor jouw bedrijf. 

Bestelwagens evolueren steeds meer tot echte mobiele werkplaatsen

Wil je je concurrentiekracht veilig stellen? Dan is een perfect uitgeruste bedrijfswagen geen overbodige luxe, maar een must. 

“Met meer dan 35 jaar ervaring in de auto- en carrosseriesector kan Arcxis perfect jouw noden en vragen invullen.“

2. Alle nodige materialen bij de hand 

Dankzij de innovatieve combinatie van de Vogt persluchtgereedschappen en het Winton-systeem heb je alles voorhanden om ter plaatse te voorzien van stroom en perslucht. Dit kan namelijk ingebouwd worden in jouw bedrijfswagen, zodat je niet meer moet sleuren met extra voorzieningen. 

3. Een bedrijfswageninrichting is relevant voor iedere sector

Koeriers en bouwfirma’s bijvoorbeeld, maar zeker en vast ook installateursschrijnwerkers en andere service- of onderhoudsgerichte bedrijven hebben baat bij een goed ingerichte bedrijfswagen. Zij hebben immers regelmatig kleine onderdelen zoals schroeven of leidingen nodig en moe­ten dus steeds het overzicht van hun beschikbare materiaal kunnen bewaren. Zo kunnen ze een extra bezoek aan de klant voorkomen en doet hun wagen dienst als magazijn.

Maar ARCXIS gaat nog veel verder.

Vaak maken we constructies op maat, specifiek voor doelstellingen die de klant voor ogen heeft. Dit heeft geleid tot een internationaal cliënteel. Zo hebben we een klant uit Zweden die een systeem ontwikkeld heeft om rioleringsbuizen te reinigen en te voorzien van een harslaag, waardoor oude of defecte buizen worden behandeld met een hars en er een nieuwe buis in buis wordt gecreëerd zonder breek of kapwerk. Specifieke mobiele banden centrales voor depannage onderweg worden door ARCXIS van een exclusief energiesysteem met 1.250 Lrt perslucht op 12Bar en een generator van 8 Kva voorzien. Met dit systeem worden de depannagewagens van de meeste grote bandencentrales in België uitgerust, en voorzien van een uitgebreide signalisatie verlichting om veilig op de openbare weg te kunnen opereren. 

Meer weten? 

Contacteer ons voor meer informatie

Meest recent

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bedrijfswagen optimaal laten inrichten?